Mine forventninger//JM2

Mit navn er Christian Klein, jeg er 22 år og glad for gode historier.

12938219_1119390334747868_8626143672356711481_n
Det her er mig og mit svævende hoved.

Jeg kommer fra Sønderjylland, men får fortalt at jeg snakker københavnsk. Jeg kan godt lide dyre guitarer og folk, der kan spille på dem, og så kan jeg godt lide at tygge mig igennem god journalistik, især når det serveres på en lækker måde.

Jeg håber, at JM2 bliver lige så lærerigt som JM1 var, men med mere fart og måske noget dybere vand at hoppe ud i. Det ser også ud til at vi skal arbejde meget med nyheder, og det glæder jeg mig til at finde ud af, hvordan jeg har det med.

Jeg har ikke forberedt mig på forløbet på nogen bestemt måde. Sommeren har været kort og fuld af fristelser, men jeg har holdt mig opdateret og læst de ting der stod på Moodle – det satser jeg på er nok.
Jeg håber på at kunne bidrage med gåpåmod og gode ideer i gruppearbejde. Min erfaring udover 1. Semester er ikke enorm, så lysten til at gøre mit bedste og lave nogle fede ting, må være min største force.
Mine ambitioner for forløbet er høje, og jeg vil gerne gøre mit bedste – det må være 8+, hvis vi skal lege med skalaer.
Fagligt set må min svageste side være tegnsætning, da jeg skal til re-eksamen i kommatering, hvilket jeg selvfølgelig glæder mig meget til… Jeg synes ikke, at jeg har så mange andre svage sider ud over det. Måske skal jeg kæmpe lidt ekstra hårdt i arbejdet med noget, jeg synes er uinteressant, men det er også af den grund, at jeg har valgt journalistik, som jo (næsten) altid er spændende.

Jeg vil gerne udvikle alle mine journalistiske færdigheder og få en masse teknik ind på rygraden. Jeg vil gerne vide det hele, så jeg kan vælge og vrage og finde den mest interessante måde at gøre tingene på uden at overse for mange muligheder.

Jeg vil gerne udvikle mig på mange områder, ikke fordi jeg føler mig dårlig, men fordi jeg fornemmer at der er højt til loftet. Det kan jeg godt lide, og jeg vil gerne arbejde hårdt for at kunne nå derop.

Jeg glæder mig!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *